Cart 0

OZMY 2022 SILENCER - NEW COLOR SOFT PLASTIC 18CM 20G LURE

RM 40.00

OZMY 2022 SILENCER - NEW COLOR SOFT PLASTIC 18CM 20G LURE

Length: 180mm / 18cm
Weight: 20gram

3 pcs for each pack

Features:

-Highly elastic and durable
-Suitable for Toman
-Recommended hook size : Size 6/0 - 10/0
-Suitable for SKIPPING cast technique

Specifikasi:

1 peket : 3pcs
Panjang : 18cm
Berat : 20g
Gewang Floating
Action : Neutral dan zigzag

Sp atau softplastic dari Ozmy ni, memenuhi keperluan untuk pemburu ikan toman. Berat 20g sgt ideal utk dipadankan dengan setup medium 8-16lb, 10-20lb dan 10-25lb. Dgn kadar lure max 25g. Disyor kan guna setup macam ni utk sedap dan mudah cast!

Berbanding jenama lain, Sp Ozmy ni datang dengan pelbagai keunikan dan kelebihan. Sebagai seorg caster, memiliki gewang dari Ozmy ni pasti mampu membantu anda di lapangan nanti! Perlu ada dalam tackle box tu bang!

Kelebihan SP Silencer Ozmy :

[1] - Tahan lasak : Material yg kami guna ni, sebenar nya jauh lebih baik dari jenama besar yg lain. Lebih tahan dan lebih lasak. Boleh ditarik sehingga 60cm dari panjang asal yg hanya 18cm. Wow tahan lasak!

[2] - Profil senyap : Sesuai digunakan di kawasan-kawasan ikan culas. Sebab gewang sp ni lebih senyap berbanding dgn hard lure yg lain. Mampu memberi tarikan baru kepada ikan, dan mampu menggoda ikan.

[3] - Action neutral : Sp Ozmy ni dicipta supaya beraksi hampir sama dengan bentuk anak ikan. Aksi neutral dan gelekan ekor dari Sp ni pasti buat si ikan marah!

[4] - Jimat dan berbaloi : Berbanding dgn hard lure yg ada dipasaran, sepeket Sp Silencer ni datang dengan ada 3 ketul di dalamnya. Harga hampir sama dengan dilemma seketul gewang lain. Tapi sp ni ada 3 ketul bro dalam sepeket plastik tu!

[5] - Mudah skipping : Ya bang, bila pakai Sp ni, memang sgt mudah nak buat teknik skipping. Jadi nanti boleh cast gewang masuk kedalam strike zone tu. Lagi-lagi bila strike zone tu dekat bawah rumput, dekat bawah samai, atau bawah dahan pokok tu!

So ayuh cuba dan rasai sendiri pengalaman menggunakan Sp Silencer dari Ozmy ni! Harga  RM40 sepeket. Dalam ada 3 ketul! Super jimat!

Ozmy Sp Silencer 🔥


**Simpan didalam plastik, untuk mengekalkan bentuk asal sp ini.


#ozmy #ozmyfishing #silencer #softplastic #memancing #fishing #lure #gewang

#MALAYSIAREADYSTOCK

Visit Our Official Website :
www.jualanpancingmalaysia.com

 WhatsApp/SMS to : 0169333918

Cash On Delivery
PUTRAJAYA(8pm Onward) : TURNBERRY PRESINT 12 ,62000 PUTRAJAYA ( BY APPOINTMENT SAJA, WASAP DULU SBLM DATANG)